U bevindt zich hier:   HomeBandenIndustriebanden

Industriebanden

Optimaal rendement voor elk type bedrijfsvoering

Elk bedrijf heeft zijn eigen type voertuigen en materieel, zoals: heftrucks, kooiapen of hoogwerkers. Hazeleger Banden Service levert daarom industriële banden in allerlei soorten en maten. Of het nu gaat om super elastische, lucht diagonale of lucht radiale banden; met staal of polyurethaan versterkte banden; witte of zwarte banden: de keuze is groot. Ook voor de montage, reparatie en het onderhoud van de industriebanden bent u bij Hazeleger aan het juiste adres.

Hazeleger Banden Service adviseert u graag over de technische aspecten en verzekert u van de beste oplossing voor de scherpst mogelijke prijs!

Voor optimale prestaties en een lange levensduur moeten de industriebanden perfect worden afgestemd op de specifieke toepassing of aard van het transport, de terreincondities en het aantal uren en kilometers per voertuig.

"... Al jaren betrouwbaar bandenspecialist van Harderwijk e.o - personenauto’s, landbouw-, industrie- en grondverzetvoertuigen ..."

Bevindingen klant

 • Wouter (hoofd expeditie)
  "... Hazeleger levert al jaren banden voor onze trucks en inmiddels koopt meerendeel van het personeel zijn banden ook bij Hazeleger ..."

 • Wim van het Goor
  "... Mijn auto heeft afwijkende bandenmaten, maar Hazeleger levert precies de juiste maat en kwaliteit ..."

 • Agrarisch ondernemer Maas
  "... bandenspecialist Hazeleger let op de technische aspecten én een goede prijs-kwaliteitverhouding. De ervaring leert dat een advies van Hazeleger lόόnt ..."

 • Gerrit Beelen
  "... Als Hazeleger nieuwe schokbrekers adviseert, kan ik ervan op aan dat het klopt. ..."

 • Wouter Vermeulen
  "... Wat ik bij Hazeleger waardeer is de betrokkenheid, transparantie over de prijs en enorm servicegerichte instelling. ..."

 • Wouter Vermeulen
  "... Service staat bij Hazeleger hoog in het vaandel. Ik word altijd snel en adequaat geholpen ..."

 • Gerrit Beelen (ondernemer)
  "... Voor ons zware bomentransport is goedkoop al snel duurkoop. Hazeleger biedt altijd goede kwaliteit voor een redelijke prijs ..."

 • Maas (agrarisch ondernemer)
  "... Bandenspecialist Hazeleger houdt mijn transportmaterieel in uitstekende conditie. Ik kan vertrouwen op een perfecte uitlijning en heldere rapportage ..."

 • Wim van het Goor
  "... Mijn zoon en ik hobbyen graag met auto’s. Een paar lichtmetalen velgen maakt zo’n auto echt áf ..."