U bevindt zich hier:   HomeDienstenServiceUitlijnen

Uitlijnen

Alle wielen op de millimeter in het juiste spoor

Bij het uitlijnen en laten sporen van de wielen gaat het om millimeters. Wielen uitlijnen vergt daarom gedegen vakkennis, speciale uitlijnapparatuur en bijzondere nauwkeurigheid. Bij Hazeleger Banden Service bent u hiervoor aan het juiste adres. Wielen die niet goed zijn uitgelijnd veroorzaken dikwijls klachten als: slijtage aan de binnen- of buitenkant van de banden, het naar één kant trekken van de auto en te zwaar of te licht sturen. U kunt ook te maken krijgen met een auto die niet fijn in- of uitstuurt, of een stuur dat terugdraait na het nemen van de bocht.

Hazeleger Banden Service lijnt vrachtwagens en personenauto’s na reparatie standaard opnieuw uit. Uw bandenspecialist zorgt niet alleen aan een perfecte wielsporing, maar besteedt ook aandacht aan belangrijke aspecten als wielvlucht en askanteling. Vanwege de precisie van onze monteurs komen klanten uit de wijde regio voor het uitlijnen naar ons toe. Profiteer ook van onze jarenlange ervaring en technische knowhow. We zijn u graag van dienst!

"... wielen uitlijnen door Hazeleger Banden Service: Snel, Secuur en Safe ..."

Effecten slechte uitlijning

  • Slijtage aan binnen- of buitenkant banden
  • Naar één kant trekken van auto
  • Te zwaar of te licht sturen
  • Stuur dat terugdraait na nemen van bocht

Ook voor de sportieve en transport sector zijn wij de uitlijnspecialist!

Uitlijnen sportauto

 

Uitlijnen Mercedes Actros

 

Bevindingen klant

Maas (agrarisch ondernemer)
"... Bandenspecialist Hazeleger houdt mijn transportmaterieel in uitstekende conditie. Ik kan vertrouwen op een perfecte uitlijning en heldere rapportage. ..."

Uitlijnen wielen

Verkeerde uitlijning zorgt voor veel extra brandstofverbruik en snellere bandenslijtage